ТРАНСЛОГ Д.О.О.Е.Л. СКОПЈЕ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Празнично изненадување<br />1 пакет Светло+1 пакет Темно пиво - 48 пива
 
 
 
 

Празнично изненадување
1 пакет Светло+1 пакет Темно пиво - 48 пива

 
 
2880.00Ден
 

Органско безглутенско светло пиво

Нутритивни вредности во 100ml:

Енергија 176kJ/42 Kcal;

Масти 0g; од кои заситени 0g;

Јаглехидрати 4,5g; од кои Шеќери 3,0g;

Протеини 0,25g;

Сол 0g (139 калории по шише)


Органско безглутенско темно пиво

Нутритивни вредности во 100ml:

Енергија 53Kcal;

Масти 0g; од кои заситени 0g;

Јаглехидрати 5,5g;од кои Шеќери 3,7g;

Протеини 0,25g;

Сол 0g. (175 калории по шише)


*Цената се однесува на пакет - 48 пива

*Бесплатна достава во Скопје.