Celia - Премиум чешки лагер
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Темно органско премиум пиво - Пакет 24 пива
 
 
 
 

Темно органско премиум пиво - Пакет 24 пива

 
 
 
1680.00Ден
 
960.00Ден
 
 

Органско безглутенско темно пиво

Нутритивни вредности во 100ml:

Енергија 53Kcal;

Масти 0g; од кои заситени 0g;

Јаглехидрати 5,5g;од кои Шеќери 3,7g;

Протеини 0,25g;

Сол 0g. (175 калории по шише)


*Цената се однесува на пакет - 24 пива.

*Бесплатна достава во Скопје.